Live

Imagini spectaculoase la Roma, unde un crater uriaș a înghițit 7 mașini

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Agerpres

Imagini spectaculoase, dar și dramatice, la Roma, unde un crater uriaș care s-a format în cartierul Balduina a înghițit 7 mașini.

Pământul a luat-o la vale cu tot cu trotuarul de pe strada Livio Andronico din capitala Italiei, ieri, în jurul orei 18.00. Din fericire, intervenția rapidă a pompierilor, care au evacuat zona în timp record, a prevenit și apariția victimelor umane. Două blocuri din perimetru au fost evacuate de autorități, cei 60 de oameni fiind duși la un adăpost.

FOTO: Agerpres

În ianuarie, în zonă au avut loc lucrări la rețelele de apă. Localnicii s-au plâns de mai multe ori la poliție din cauza infiltrațiilor de apă, însă nu au fost băgați în seamă. Aceștia susțin acum că aceste lucrări ar fi dus la surparea pământului și formarea craterului.

FOTO: Agerpres

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Timid și fără chef de dans”. Cum încearcă Ionel Arsene să scape de extrădare: Gândul de a mă întoarce la România mă blochează mental

Imagini impresionante cu o mare de lumini în Tirolul de Sud. Viticultorii au aprins mii de focuri pentru ca podgoriile să nu înghețe

Un celebru oraș din Italia vrea să interzică înghețata după miezul nopții: „Ne protejăm localnicii”

Două românce primesc 100.000 de euro despăgubiri după ce sora lor a murit în Italia

Partenerii noștri