Live

Prima reacţie a prinţului William, după interviul fratelui său Harry: „Nu suntem o familie rasistă”

Data publicării:
Prințul William, alături de fratele său Harry, Meghan Markle și ducesa de Cambridge, la Westminster Abbey, în noiembrie 2018. Foto: GettyImages

Prinţul William a avut joi o primă reacție publică la interviul acordat de fratele său Harry şi soţia acestuia, Meghan. Aflat într-o vizită în estul Londrei, ducele de Cambridge a spus că nu a vorbit până acum cu fratele său.

Meghan şi Harry au făcut dezvăluiri despre perioada pe care au petrecut-o la palatul regal, în cadrul interviului. Meghan a spus că s-a gândit inclusiv la suicid. „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”, a mărturisit soţia prinţului Harry.

Oprah a întrebat-o dacă a avut gânduri sinucigaşe. „Da. Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”, a răspuns Meghan.

Episoadele de rasism nu s-au rezumat doar la adresa ei. Meghan a spus că un membru al casei regale era îngrijorat şi de culoarea pielii copilului. Nu a vrut să spună şi numele acestuia, pentru a proteja imaginea coroanei.

Palatul Buckingham a emis un comunicat oficial drept răspuns la interviu, arătând că problemele legate de rasism şi sănătatea mentală, ridicate de prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, vor fi tratate cu seriozitate, relatează Mediafax.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan”, se arăta în comunicat.

„Problemele ridicate, în special cea privind rasismul, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios şi vor fi abordate de către familie în privat”, continua mesajul transmis de regina Elisabeta a II-a.

În încheiere se arată că „Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membrii mult iubiţi ai familiei”.

Editor : G.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Hugh Grant a ajuns la un acord în procesul cu tabloidul acuzat și de prințul Harry de violarea intimității

Cum a răspuns justiția britanică la cererea prinţului Harry de a-i asigura protecție permanentă

Kanye West e dat în judecată de un fost angajat pentru rasism și antisemitism. Rapperul ar fi spus că „Hitler era fabulos și inovator”

Francezii nu vor mai putea fi discriminați la locul de muncă după coafură. Persoanele cu tunsori afro și dreaduri, protejate de lege

Partenerii noștri