Live

Un copil de 2 ani a murit de foame lângă cadavrul tatălui său, mort în urma unui infarct

Data actualizării: Data publicării:
Cadavrul micuțului Bronson Battersby a fost găsit ghemuit lângă cel al tatălui său, Kenneth Battersby, în vârstă de 60 de ani, în casa lor din Skegness, Lincolnshire, pe 9 ianuarie

Un băieţel de numai 2 ani, din Marea Britanie, a murit de foame, după ce tatăl său cu care locuia a suferit un infarct şi a decedat. Cadavrul micuțului Bronson Battersby a fost găsit ghemuit lângă cel al tatălui său, Kenneth Battersby, în vârstă de 60 de ani, în casa lor din Skegness, Lincolnshire, pe 9 ianuarie, scrie BBC.

Cei doi se aflau sub supravegherea asistenţilor sociali, care i-au vizitat pe 2 ianuarie, însă nimeni nu a răspuns la ușă. Asistentul social a sunat la poliție și, peste două zile, a revenit la familia Battersby. Însă, din nou, fără rezultat.

Pe 9 ianuarie, asistentul a reușit să intre în casă cu o cheie oferită de proprietarul imobilului și a făcut șocanta descoperire.

Singurul care a fost găsit în viață este câinele familiei, Skylar.

Bărbatul a murit în urma unui infarct în jurul datei de 29 decembrie, iar decesul copilului s-a produs în urma deshidratării şi lipsei hranei.

Derrick Campbell, de la Biroul Independent pentru Conduita Poliției, a descris „circumstanțele dureroase” în care au murit cei doi ca fiind „cu adevărat șocante”. „Vom ancheta dacă poliția a ratat oportunități de a-i verifica pe domnul Battersby și pe Bronson mai devreme.”

Directorul de la Protecția Copilului, Heather Sandy, a spus pentru BBC că Kenneth a murit în urma unui infact și că el și Bronson erau singuri în casă. „Asta însemna că nu a mai rămas nimeni care să-i ofere îngrijire lui Bronson și astfel Bronson a murit și el”, a spus Sandy.

Mama copilului a declarat că şi-a văzut fiul ultima dată înainte de Crăciun, după care s-a certat cu tatăl copilului și a plecat de acasă.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ministrul britanic al Apărării este „foarte îngrijorat” de partneriatul dintre Putin și Xi Jinping: „E o amenințare”

Rusia acuză Marea Britanie că e un „participant de facto” în războiul din Ucraina

Noua ofensivă a Rusiei în Ucraina ar trebui să fie „un apel de trezire la realitate”. Avertismentul unui ministru britanic

Aproape jumătate din toți banii murdari ai lumii trec prin Londra și teritoriile britanice de peste mări

Partenerii noștri