Live

(P) Noul MacBook Pro 16 primește laudele presei de specialitate

Data publicării:
FOTO: Guliver/ Getty Images

Cel mai nou MacBook Pro aduce o nouă dimensiune profesioniștilor. La propriu. Diagonala ecranului crește de la 15” la 16”. Dimensiunile și greutatea primesc și ele ceva în plus, pentru a acomoda o nouă tastatură și un sistem de răcire mai performant. Presa a testat acest model și s-a pronunțat deja: este cel mai bun MacBook Pro de la versiunea 2015 încoace.

Aceasta nu este o laudă primită gratuit, presa iubind să critice Apple oricând prinde ocazia. Sigur, există și loialiști, însă ultimele generații de MacBook Pro nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. Modelul de 16 inch pare să impresioneze pe toată lumea, fani Apple sau nu. Dacă ai de gând să îți iei noul model, aruncă o privire peste următoarele clipuri video.

The Verge: „Cel pe care l-ai așteptat”

Cei de la The Verge spun că dacă doar tastatura ar fi fost îmbunătățită pe modelul de 15”, noul MacBook Pro ar fi fost un upgrade care merită. Dincolo de bucuria de a primi o tastatură ce promite să fie mai trainică, The Verge analizează și celelalte motive pentru care noul model merită atenția profesioniștilor:

Niciun laptop nu este perfect, însă noul MacBook Pro de 16 inch pare să se apropie cel mai mult de acest concept. Este de menționat că acesta poate fi configurat cu până la 8 TB de stocare rapidă SSD, până la 64 GB RAM și procesoare octa-core Intel de a noua generație. Toate acestea vor mulțumi atât profesionistul în căutarea unui portabil capabil, cât și presa de specialitate.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

China a obligat Apple să elimine WhatsApp și Threads din magazinul de aplicații 

Comisia Europeană deschide investigaţii împotriva Apple, Google şi Meta

Guvernul SUA dă în judecată Apple, companie acuzată de monopol și „sufocarea” inovării printre competitori

Comisia Europeană amendează Apple cu aproape 2 miliarde de dolari pentru încălcarea legislației

Partenerii noștri