Bacalaureat 2021, ziua a doua. Elevii spun că au emoții mai mari pentru Matematică și Istorie decât au avut la Limba română

Data actualizării: Data publicării:
elevi in fata unui liceu
Candidații susțin examenul la proba obligatorie a profilului, respectiv la Matematică sau la Istorie. FOTO: Digi24

Este a doua zi a examenul de Bacalaureat din acest an. Candidații susțin examenul la proba obligatorie a profilului, respectiv la Matematică sau la Istorie. Peste 130.000 de absolvenți de liceu s-au înscris la examen.

Luni, la proba de Limba și literatura română, mai mult de 3.600 dintre ei nu s-au prezentat, iar alți 63 au fost eliminați, după ce ar fi încercat să copieze.

Cei care au studiat timp de 4 ani la profil real vor da examen, marți, la Matematică, iar cei care au studiat la profil uman vor da examen la Istorie. Probele încep la ora 9.00. După ce vor primi subiectele, candidații vor avea la dispoziție trei ore pentru a le rezolva.

Adunați încă de înainte de ora 8 în fața liceelor, elevii au spus că sunt mai emoționați decât la proba de Limba română. Unii dintre ei încă repetau formulele la matematică sau domnitorii.

Rezultatele afișate în 5 iulie, iar cei nemulțumiți pot face contestație, rezultatele finale urmând să fie afișate în 9 iulie.

Citește și: Bacalaureat 2021. Subiectele la Matematică vor fi publicate pe Edu.ro

Bacalaureat 2021. Subiectele la Istorie vor fi publicate pe Edu.ro

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri