Noi acuzaţii la maternitatea Bega. O mamă susţine că i s-a făcut cezariană fără anestezie

Data publicării:
bebelus copil 5166741-Mediafax Foto-Alexandru Solomon-1

Acuzaţii grave la adresa maternităţii Bega din Timişoara. După ce copilul unui fotbalist de la FC Bihor a murit în condiții neclare, o tânără de 36 de ani susține că i s-a făcut cezariană pe viu, fără să fie anesteziată.

După ce ministrul Sănătății a cerut un control de amploare la Maternitatea Bega din Timișoara, după ce copilul unui fotbalist de la FC Bihor a murit în condiții neclare, acum un alt cuplu face dezvăluri. Femeia care a decis să prezinte condițiile în care sunt tratați pacienții, susține că a suferit o cezariană fără să fie anesteziată, iar medicii nu i-au cusut rana decât la patru zile de la naștere. 

În plus, tânăra mamă spune că a fost externată chiar dacă a suferit o infecție gravă, iar la doar câteva minute după ce a ieșit din spital a fost nevoie să fie operată de urgență.

Aceasta a adăugat că nu vrea despăgubiri financiare, nu vrea să facă plângeri penale, ci își dorește doar ca alte mame să nu treacă prin drama ei.

Important de știu este că până acum corpul de control al ministrului Sănătății încă nu a venit la Timișoara, astfel că maternitatea nu a fost verificiată și nici condițiile oferite pacienților.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri