Sari la conținut

Festivalul de film de la Veneția. Glumele lui Al Pacino și mărturisirile culinare ale Catherinei Deneuve

Actorul de 74 de ani a apărut dezinvolt în faţa presei şi a vorbit despre rolul din filmul „Manglehorn”, care candidează pentru marele premiu Leul de Aur. El interpretează un bătrân lăcătuş, cu un trecut întunecat. Vedeta americană a fost pus pe glume şi a avut o discuţie amicală cu reprezentanţii presei.

„Ştiţi, mi-a venit să mă las, în această dimineaţă. Dar acum, când vă văd pe voi, da... nu, nu... Îmi place asta. Simt şi eu asta, o simt. Nu ştiu dacă simt regret, pentru că mă consider foarte norocos”, a spus el.

Si Catherine Deneuve a fost aclamată de ziarişti la intrarea în sala de conferinţe. Actriţa în vârstă de 70 de ani joacă în producţia „Trei Inimi”, alături de Charlotte Gainsbourgh şi Chiara Mastroianni.

„Cred că a fost mai uşor pentru mine decât pentru fete, din moment ce eu gătesc mult în film şi, adesea, este un mod de a avea o relaţie fizică, senzuală, cu fetele”, a spus ea.

Cea de-a şaptezeci şi una ediţie a festivalului de la Veneţia a debutat săptămâna trecută cu o ceremonie de gală, la Palatul Filmului. În competiţia pentru obţinerea marelui premiu, Leul de Aur, sunt înscrise 20 de filme. Festivalul îşi închide porţile pe data de 6 septembrie.