Timișoara, Capitală Culturală Europeană. Reacția primarului

Data actualizării: Data publicării:
160916_anuntare_capit_europeana_000_INQUAM_Octav_Ganea

Municipiul Timişoara a fost desemnat Capitală Europeană a Culturii în 2021. Este o victorie de echipă, a declarat Nicolae Robu, primarul municipiului Timișoara, care a mulțumit comunității timișorene pentru efortul depus.

Sunt extrem de emoționat, în egală măsură și extrem de fericit, cum sunt convins că sunt toți concitadinii mei. Vreau în primul și primul rând să mulțumesc comunității timișorene pentru efortul depus, pentru priceperea în a elabora acest proiect și în a-l susține pentru că această victorie este o victorie de echipă, este o victorie de echipă mare, echipa fiind comunitatea timișoreană în ansamblul ei. Vreau să mulțumesc în mod special echipei restrânse de proiect pentru că a muncit enorm și competent. Ei s-au dovedit cei mai buni cetățeni ai Timișoarei în această perioadă cu dăruirea cu care s-au implicat în acest proiect,” a declarat Nicolae Robu, primarul municipiului Timișoara.

Numele oraşului câştigător pentru 2021 a fost anunţat, astăzi, la sediul Bibliotecii Naționale a României, la ora 17.15. Timişoara va împărţi acest titlu cu un oraş din Grecia şi cu încă unul, din Muntenegru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri