Ana Ularu, românca de la Hollywood. Actrița a jucat alături de Bradley Cooper și Jennifer Lawrence

Data publicării:
ana ularu

Ea este Ana Ularu, o actriță româncă ce păşeşte cu paşi mici, dar siguri spre celebritate. Figura ei este cunoscută deja producătorilor şi regizorilor din Europa. 

Un moment important pentru carieră actriţei Ana Ularu a fost cooptarea în echipa celebruliu serial „Familia Borgia" alături de Jeremy Irons. Rolul primit a fost unul destul de important, fiind iubita franţuzoaică a personajului Cesare Borgia.

„Scena balului a fost proba mea. Din clipă în care am ajuns acolo, i-am iubit pe oamenii ăştia. Era o echipa extraordinară, m-am împrietenit cu ei, m-au adoptat din prima”, explică Ana. „M-am întâlnit aşa, pasager, cu Jeremy Irons, eram îmbrăcată într-o roche superbă, fumând o ţigară.. şi am văzut că se apropie de mine un om într-o salopetă de mecanic şi am avut una dintre reacţiile mele tipice : i-am făcut Hey..şi el mi-a făcut Hey şi asta a fost întâlnirea”, povestește ea.

La început de noiembrie, în cinematografe a intrat un film proaspăt cu Ana Ularu, „O vara foarte instabilă", film în regia Ancăi Damian.

„Este un film senzaţional şi inedit pentru ce se întâmplă în România, este jucat în engleză, are un cast pe jumătate străin şi este un soi de poveste romantică şi o privire destul de acidă referitor la ce se întâmplă cu relaţiile în ziua de astăzi”, explică actrița.

Dar proiectul cel mai interesant se numeşte „Serena", un film ce este în post producţie şi în care românca a jucat alturi de Bradley Cooper din „Hangover” şi Jennifer Lawrence din „Hunger Games”. „Eu am avut mai mult de jucat cu Bradley Cooper. Jennifer Lawrence este o actriţa tânăra şi foarte talentată. Mi-a zis la un moment dat că sunt...a force of Nature, la o scenă groznic de grea”, povestește Ana Ularu.

Indiferet de succesul pe care îl are şi de laudele pe care le primeşte, Ana Ularu visează la Hollwood cu capul limpede: „Nu vreu să îmi las casă, masă, mamă şi să merg să fiu chelneriţă în L.A. Nu mi-am făcut un ideal din chestia asta. Atât timp cât am continuitate şi fac filme în care cred, sunt relativ mulțumită”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri