Artişti cu gândul la Colectiv. Solistă hip-hop: Puteam fi noi

Data publicării:
colectiv 2

Akua Naru: „Am mai fost în România, în clubul Colectiv. Am fost în clubul acela. Puteam fi noi. Puteam fi noi, cei de aici. Oameni şi-au pierdut viaţa în Colectiv, în Bucureşti, în oraşul acesta”.

Revenită la Bucureşti, artista hip-hop Akua Naru şi-a amintiti că la finalul lui 2013 a concertat în Colectiv. Sute de oameni au mers atunci să o asculte în clubul care a ars în urmă cu aproape cinci luni.

Akua Naru: „Când am auzit vestea, mi s-a rupt sufletul!”

Colectiv a fost locul de întâlnire a multor artişti internaţionali cu fanii din România. În vara anului trecut, au venit pentru prima dată în ţara noastră, în Colectiv, trupele britanice Enter Shikari şi Hacktivist.

Tot la Colectiv, au fost organizate două petreceri în cadrul celor mai mari festivaluri din ţara noastră: Electic Castel şi Untold. Evenimentele au strâns sute de oameni în clubul din fosta fabrica Pionierul.

Sorin Bădulescu solistul trupei E.M.I.L: „Ştiu că o să sune acum foarte ciudat pentru oamenii care sunt din afara comunităţii, era unul dintre cele mai bune spaţii de concerte. Îţi punea la dispoziţie cam ce aveai nevoie să te desfăşori artistic”.

Acolo au cântat atât artişti mari, cât şi trupe aflate la început de drum. În 30 octombrie 2015 s-au auzit ultimele acorduri în clubul Colectiv.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri