Sari la conținut

Cele mai bune păcăleli de 1 aprilie din 2017

De la un capăt la celălalt al lumii, farsele de 1 aprilie s-au ţinut lanţ fie că vorbim de presă, companii aeriene şi chiar ambasade. Astfel, publicaţii din Marea Britanie l-au însurat pe prinţul Harry cu iubita sa Meghan, au adus urşi polari în Scoţia sau l-au angajat pe Piers Morgan drept consilier al preşedintelui american Donald Trump.

Poate una dintre cele mai reuşite farse de 1 aprilie din acest an, care a dat emoţii milioanelor de admiratoare din întreaga lume ale prinţului Harry, a fost făcută de Daily Mail. Publicaţia l-a însurat cu iubita sa, actriţa Meghan Markle, şi ca dovadă a prezentat o serie de fotografii de la aşa - zisa lor nuntă, care ar fi avut loc în Las Vegas. O nuntă la un preţ mai mult decât accesibil, potrivit tabloidului britanic: Harry ar fi plătit fabuloasa sumă de 300 de dolari. Desigur, totul a fost doar o păcăleală!

Nici The Guardian nu s-a lăsat mai prejos. A publicat informaţia conform căreia George Osborne, fostul ministru britanic de Finanţe, actual om de afaceri, îşi reorientează cariera şi se face designer vestimentar.

Iar publicaţia britanică The Telegraph a alarmat populaţia cu ştirea care anunţa că mai mulţi urşi polari au fost văzuţi în Scoţia. Ei ar fi plecat de la Polul Nord din cauza topirii gheţarilor.

Şi ambasada Germaniei în Marea Britanie s-a ţinut de glume. A anunţat pe Twitter că guvernul de la Berlin vrea să organizeze un referendum pentru părăsirea Orei Europei Centrale şi trecerea la GMT. Desigur, o păcăleală cu aluzie la Brexit.

Compania Google s-a ţinut şi ea de farse. A anuntat lansarea unui companion de exterior pentru Google Home, intitulat Google Gnome.

Iar o companie aeriană din Australia a anunţat că în premieră personalul de bord va include şi căţei.