Cele mai frecvente vise și semnificațiile lor dezvăluite de psiholog

Data publicării:
GettyImages-109390556

Foto: Gulliver/Getty Images

Cădere

Dacă visezi frecvent că aluneci și cazi înseamnă că te ții cu toate puterile de o situație reală și nu vrei să renunți în niciun chip. Trebuie să te relaxezi. În loc să îți faci griji că ai putea pierde controlul, încearcă să ai mai multă încredere în tine și în ceilalți și lasă lucrurile să decurgă natural, recomandă psihologul.

Zbor

Dacă ai trăit senzația plăcută oferită de zbor în vis, înseamnă că ai reușit să ieși dintr-o situație stresantă și, astfel, să scapi de griji.

Examen 

Examenele reprezintă modul în care ne judecăm pe noi înșine și cât de critici putem deveni cu performanțele noastre. Încearcă să te relaxezi și, în loc să fii aspru cu reușitele tale, recunoaște-ți talentele, fii mulțumit cu tot ce ai reușit să realizezi și fă-ți planuri pentru noi aventuri.

Dezbrăcat în public

Ne alegem hainele în funcție de imaginea pe care vrem să o prezentăm celor din jurul nostru. Dacă te-ai visat dezbrăcat în public, înseamnă că există o situație în viața reală care te face să te simți vulnerabil și expus. Chiar dacă poate fi stânjenitor, trebuie să înveți să te deschizi mai mult în fața celorlalți pentru a-i lăsa să îți descopere adevăratele talente.

Ești urmărit

Ți s-a întâmplat să te trezești speriat de un vis în care cineva te urmărea cu gândul de a-ți face rău? Acest vis sugerează că te confrunți cu anumite probleme în viața reală pentru care nu ai încă o rezolvare. De obicei, aceste probleme înseamnă și ocazii de a-ți realiza anumite planuri. Urmăritorii din vis, de cele mai multe ori, încearcă să-ți atragă atenția asupra talentelor pe care le deții, dar pe care nu le folosești pentru a-ți îndeplini dorințele.

Îți cade un dinte

Dinții simbolizează încrederea pe care o ai în tine și cât de puternic te simți, iar pierderea lor în vis îți atrage atenția asupra unei situații din viața reală care te stoarce de puteri și care îți zdruncină încrederea în tine. Încearcă să te relaxezi și să cauți, cu calm, o soluție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri