Cum și-au petrecut românii a doua zi după Revelion

Data publicării:
01012013 20mall-41518

La mall în prima zi din an. Mulţi bucureşteni au mers la patinoar sau la fast-food

Cum astăzi a fost zi liberă, mall-ul s-a transformat în distracţia cea mai la îndemână pentru bucureşteni. Multi au preferat să schimbe meniul tradiţional cel de la fast-food. Zona restaurantelor a fost aglomerată ca în orice altă zi din an. Iar la cinematograf şi la patinoar, au fost cozi lungi.

Mall-urile bucureştene au fost pline încă de la amiază. Sătui probabil de atâtea sarmale şi piftii, oamenii au stat la cozi la hamburgeri, spaghete sau mâncare chinezească.

După meniul internaţional, mulţi au vrut să facă şi ceva mişcare. Dar tot între ziduri şi la lumină artificială, la mall.

Unii au mers la mall cu planuri clare - să vadă un film sau să facă ceva cumpărături. Alţii au fugit doar de frigul de afară.

Distracţia la mall a costat, pentru o familie cu doi copii, în medie, aproape 200 de lei. O oră şi jumătate de patinat costă 22 de lei, un meniu la fast-food, în jur de 24 de lei.

La ştrand, după Revelion

După o noapte lungă de distracţie, cu mâncare şi băutură din belşug, turiştii au căutat astăzi distracţia în bazinele cu apă termală. Astfel, staţiunea Băile Felix a arătat azi ca într-o zi de vară la mare: plină de turişti în costume de baie.

Imediat după ce s-au trezit după petrecerea de Revelion, turiştii aflaţi în staţiunea Băile Felix şi-au pus costumele de baie şI au dat fuga în bazinele cu apă termală. Nu pentru o simplă bălăceală, ci pentru o oră de gimnastică.

Dar unii au ales să continue petrecerea începută cu o seară înainte...

Turiştii au plătit pentru un sejur în Băile Felix între 500 şi 1.500 de lei, preţ în care sunt incluse şi ore gratuite de fitness la ştrand.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri