De ce nu-i plac lui Mihai Mărgineanu manelele

Data actualizării: Data publicării:
margineanu

De ce nu-ți plac maneliștii? „Nu-mi place atitudinea, nu-mi place muzica și ceea ce transmite,” a explicat Mihai Mărgineanu pentru Digi24. Cu toate acestea, artistul spune că are o părere foarte bună despre cântăreții de manele, printre care i-a amintit pe Vali Vijelie și Adrian Copilul MinuneMihai Mărgineanu a vorbit la „În fața ta”, emisiune realizată de Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, despre muzica sa, manele, dar și despre momentul de la Premiile Gopo care a stârnit numeroase reacții negative.

-De ce nu-ți plac maneliștii?

Mihai Mărgineanu: Nu-mi place atitudinea, nu-mi place muzica și ceea ce transmite. Eu am o părere foarte bună despre cântăreții de manele. Îl cunosc pe Vali Vijelie, îl cunosc și-mi este un om drag, aș putea spune. L-am cunoscut pe Adrian Copilul Minune, Adrian Simionescu, care este un om... mișto. Nu despre asta e vorba. Este vorba despre ceea ce văd în jurul meu și de ceea ce aud și de faptul că transmit o anumită obrăznicie. E o lume închipuită acolo. E o lume care...

-Unde valoarea este dată de bani și de...

Mihai Mărgineanu: Și de dușmani. Dacă n-ai dușmani nu poți să fii manelist. Este simplu. Este adevărat că în ultima perioadă, pentru că sunt un urmăritor, urmăresc fenomenul, și în ultima perioadă am văcut o cotitură bine de tot către lucruri normale, ceea ce e bine, cred. Până acum câțiva de ani de zile se cânta, cu ghilimelele de rigoare, șmecheria, și șmecheria era dată de o mașină cu formă ciudată, cu niște băieți care se pozau singuri și... Nu-mi place mie.

-Manelele încep să se clasicizeze. Au apărut pe scena Premiilor Gopo. Am citit o reacție din partea ta, ai fost foarte neplăcut surprins.

Mihai Mărgineanu: Am fost neplăcut surprins de calitatea momentului. Nu mi s-ar fi părut nimic ieșit din comun dacă se anunța: prezentarea filmului va fi făcută de trupa care a compus muzica pentru filmul respectiv. Mi s-a părut că a fost un lucru luat pe nepregătite și mi s-a părut un pic exagerat.

Urmăriți AICI interviul integral.

Citiți și:  „Ardiles”, pilot comercial. Mihai Mărgineanu: Câștig mai mulți bani decât un comandant de Boeing 747 de la Emirates

Ce crede Mihai Mărgineanu despre vloggerul Selly

Mihai Mărgineanu: La noi corupția e ca pescuitul sportiv. I-am prins, i-am pupat și le-am dat drumul

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri