Gala Premiilor VIP, în stil Digi24. Au fost premiaţi „Oamenii schimbării”

Data publicării:
1601 20premii 20vip-43983

Evenimentul a fost prezentat de vedetele Digi 24 Timea Bereczki şi Balazs Barabas care, pentru mai bine de o oră, au renunţat la ştiri."Şti cum se spune în televiziune: relaţia cu un singur om e mult mai dificilă decât relaţia cu milioane de telespectatori şi asta este adevărat. O simţim în direct în fiecare zi, însă nu e acelaşi lucru. Aici am văzut ochii publicului, câteva zeci de oameni care au fost în sală”, a spus Timea Bereczki.

"Pentru mine a fost prima apariţie de acest gen pe scenă şi mă aşteptam să am mai multe emoţii şi să mă şi fâstâcesc puţin, dar reacţia publicului a fost atât de călduroasă şi atât de pozitivă şi cu o empatie atât de puternică, încât nu au fost niciun fel de probleme”, a recunoscut Balazs Barabas.

Câştigătorii din acest an la Gala premiilor VIP au fost aleşi pentru schimbările pe care au reuşit să le facă în domeniul de activitate. Printre premianţi s-au numărat actori, oameni de afaceri şi sportivi.

"Cred că este ultimul premiu luat în cariera sportivă. Şi alte sportive au obţinut rezultate foarte bune, aşa că nu m-am aşteptat ca eu să fiu cea care îl obţine. Sper că şi în viaţa pe care o voi avea în continuare ca antrenoare să scot şi eu un sportiv la fel de valoros cum am fost eu”, a declarat judoka Alina Dumitru, cea care şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice de la Londra, unde a obţinut medalia de argint.

Raed Arafat, fondatorul SMURD, a primit premiul ''Omul anului''. "Sunt onorat, nu ştiu dacă îl merit şi dacă îl merit, îl merit prin mulţi alţii cu care am lucrat şi care m-au spirijinit şi cu care lucrez. Cred că orice premiu te mobilizează mai mult ca să faci şi mai multe”, a mărturisit secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii.

La final, vedetele Digi24 au promis că vor reveni pe scenă în aceeaşi formulă şi anul viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri