Hugh Jackman a dezvăluit că a fost abia a treia variantă pentru rolul Wolverine din seria X-men

Data actualizării: Data publicării:
HUGH JACKMAN OPERAT GETTY

Actorul australian Hugh Jackman a dezvăluit că a primit rolul personalului Wolverine în seria de filme X-Men abia după ce Russel Crowe l-a refuzat, iar Scott Dougray nu l-a putut accepta, scrie The Independent.

Hugh Jackman a interpretat prima dată personajul Wolverine din seria de filme Marvel în urmă cu 20 de ani. El și-a amintit cum a fost unul dintre "miile de oameni din toată lumea care au participat la audițiile pentru acest rol.

"Dougray Scott a primit rolul, Russel l-a refuzat - a fost al doilea rol refuzat pe Russel pe care l-am primit. Russ a fost bun cu mine. Celălalt a fost în filmul Australia", a spus Jackman pentru The Daily Beast.

Amintindu-și perioada aceea, Hugh Jackman a spus povestit că a primit rolul lui Wolverine după ce nici Dougray Scott nu a putut juca în film din cauza altor proiecte. "Am primit rolul la 9 luni după audiție. Am fost rechemat pentru o altă audiție abia după ce Dougray a fost prins cu filmul Misiune Imposibilă 2, deci nu știam cine mai concurează pentru rol sau dacă îl voi obține", a spus Jackman.

Hugh Jackson avea să interpreteze personajul Wolvenine în 9 filme din seria X-men, culminând cu propriul film în 2017 - "Logan", despre care spune că a marcat ultima sa apariție în acest rol.

În luna martie, Dougray Scott a dezvăluit că a pierdut rolul lui Wolverine pentru că Tom Cruise a refuzat să-l lase să părăsescă producția Misiune Imposibilă 2, după ce filmările s-au prelungit. "Mi-a spus că trebuie să rămân să termin filmul și am spus că sunt de acord, dar că voi merge să joc și celălalt rol în același timp", a spus Scott. "Mi-a spus că nu se poate. Era un om puternic".

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri