Johnny Depp, printre marii favoriți la premiul „Zmeura de Aur”

Data publicării:
johhny depp

Foto: www.razzies.com

Pe locul următor se află „Fantastic Four”, care intră în cursă pentru distincțiile de la cinci categorii.

Pentru trofeul destinat celei mai proaste interpretări a unui rol masculin lupta se va da între Johhny Depp („Mortdecai”), Jamie Dorman („50 Shades of Grey”), Adam Sandler — candidat la aceste premii în cinci ani consecutivi (pentru „Pixels” și pentru „The Clobber”), și Channing Tatum („Jupiter Ascending”).

În 2016, distincția pentru cea mai proastă prestație într-un rol feminin va reveni uneia dintre următoarele vedete: Dakota Johnson („50 Shades of Grey”), Mila Kunis („Jupiter Ascending”), Jennifer Lopez („Obsesion”) și Gwyneth Paltrow („Mortdecai”).

Unul dintre cele mai interesante premii este „Razzie Redeemer”, acordat artiștilor care și-au îmbunătățit activitatea. Nominalizat a fost Silvester Stallone, care tocmai a fost recompensat cu un Glob de Aur pentru rolul lui Rocky Balboa în filmul „Creed”. Pe aceeași listă se mai află Will Smith, pentru rolul din „Concussion”, Elizabeth Banks pentru regia de la „Pitch Perfect 2” și M.Night Shyamalan, pentru regia de la „The Visit”.

Ceremonia de premiere va avea loc în ajunul galei celor mai râvnite distincții de la Hollywood, premiile Oscar, din 28 februarie.

Numite pe scurt „Razzies”, premiile „Zmeura de Aur” au fost create în 1980 ca un antidot la strălucirea ceremoniilor Oscarurilor, iar cei care au ghinionul să se numere printre laureați primesc un trofeu de culoare aurie în valoare de 4,97 de dolari. Anti-Oscarurile se acordă pentru cele mai nereușite filme și prestații din lumea cinematografică, scrie Reuters.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri