Moartea cântăreţei Christina Grimmie. Adam Levine s-a oferit să plătească înmormântarea

Data publicării:
adam levine si christina-1

Fratele cântăreței, Marcus, a scris luni dimineața pe Facebook că solistul trupei Maroon 5 a sunat-o personal pe mama sa și i-a spus că vrea să plătească înmormântarea și transportul cu avionul al cântăreței, scrie Rolling Stone.

De asemenea, managerul fostei concurente „The Voice”, Brian Teefey, a deschis o campanie GoFundMe pentru a ajuta familia tinerei prin care a strâns, până în prezent, peste 160.000 de dolari.

Cu origini românești, cântăreaţa Christina Grimmie, de 22 de ani, fostă concurentă a emisiunii ”The Voice”, a murit după ce a fost împuşcată la finalul unui concert pe care l-a susţinut, vineri, în Orlando. Christina Grimmie dădea autografe fanilor în momentul în care suspectul s-a apropiat de ea și a împușcat-o. A fost imobilizat pentru scurt timp de fratele Christinei, dar a reușit să scape și s-a sinucis în cele din urmă.

Născută în New Jersey, Christina Grimmie a participat în 2014 la concursul „The Voice” și a făcut parte din echipa lui Adam Levine, solistul de la Maroon 5. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri