Sari la conținut

Pamela Anderson va apărea pe ultima copertă nud a revistei Playboy

 

Pamela Anderson ©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Anunțul a fost publicat joi de revistă, care a subliniat că ultima sa copertă cu nuduri nu ar fi avut sens fără cea mai celebră Playmate din istoria sa, Pamela Anderson.

Actrița în vârstă de 48 de ani, cunoscută din serialul Baywatch, va apărea astfel în numărul dublu ianuarie-februarie al Playboy ca ultima celebritate goală pe coperta acestei reviste. Playboy a anunțat în octombrie că astfel de coperți, prin care revista s-a remarcat din 1953, nu vor mai fi publicate începând din martie 2016.

„Trebuie mai întâi să mă consult cu copiii mei”, a recunoscut Pamela Anderson în programul Entertainment Tonight, dar a explicat că băieții ei, de 19 și 17 ani, nu au nicio problemă în acest sens.

Anderson a fost protagonista a 13 coperți și 14 reportaje fotografice în paginile interioare ale revistei. Prima ei apariție a fost când avea doar 22 de ani, în 1989, iar de atunci a devenit una din figurile cele mai cerute.

Pe coperta Playboy au apărut actrițe, top-modele și cântărețe ca Cindy Crawford, Marilyn Monroe, Madonna, Kim Kardashian sau Kate Moss, însă niciuna de atâtea ori ca Anderson.