Romanian Music Awards. Alex Velea şi Anda Adam au luat cele mai importante premii

Data publicării:
1229899 623429591035194 981258079 n

Actualizare 00.40. Premiul pentru cel mai bun artist la categoria masculină a revenit lui Alex Velea, iar premiul similar feminin a fost câştigat de Anda Adam.

Alex Velea a mai urcat încă o dată pe scenă, pentru a primi şi premiul la categoria Social Media.

Premiul pentru cel mai bun debut l-a obţinut Nicole Cherry, iar piesa lui Cabron, „Iarna pe val”, a fost desemnată cea mai bună melodie a anului.  

_____________________________________________________

Cele mai importante momente din aceasta seară sunt defilarea artiștilor pe covorul roșu, pentru a-și etala ținutele create de designeri celebri, lansarea de videoclipuri, de piese noi și de colaborări interesante.

Pentru acest eveniment a fost montată cea mai mare scenă construită vreodată în România, la care au lucrat peste 200 de oameni. Au fost instalate 120 de aparate pentru iluminarea scenei și 300 de metri pătrați de ecran cu led. Sonorizarea scenei este asigurată de 50 de boxe. Tehnicienii au întins zeci de kilometri de cablu pentru sunet şi lumini.

Gala va fi prezentată de Gina Pistol şi Cornel Ilie, iar printre vedetele care vor urca pe scenă se numără Alex Velea şi Anda Adam, care vor lansa piese noi la Romanian Music Awards, Andra, Andreea Bănică, Delia, Corina, Connect-R, Vunk și Voltaj.

Sunt așteptați circa 30.000 de spectatori, iar show-ul va fi transmis în țară și la posturi de televiziune de profil din 19 țări.

Preţul unui bilet la Romanian Music Awards este de 15 lei. Biletele se vor pune în vânzare astăzi, în Piața Sfatului din Brașov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri