S-a deschis sezonul croazierelor la Tulcea

Data publicării:
croaziera

De cum au ajuns în portul Tulcea, turiştii au fost nerăbdători să vadă frumuseţea Deltei.

„E prima călătorie în România. Şi ce te aştepţi să vezi? Multe păsări şi plante.”

 ***

„E prima dată pentru mine în Delta Dunării. E minunat aici. O vreme extraordinară, o zi perfectă.”

Turiştilor le-a fost pregătit un program special, în funcţie de preferinţe.

Vlad Vicol, agent de turism: „Excursii cu bărci mici sau catamarane în Delta Dunării. Cu sau fără masă la bord, având inclus vin, apă şi ghid local.”

Una dintre nave a avut ca punct de plecare Viena, iar până să ajungă la Tulcea, a acostat în mai multe oraşe europene riverane Dunării, cum ar fi Budapesta, Belgrad sau Ruse.

Sebastian Stoebe, hotel manager nava croazieră Germania: „Foarte mulţi germani preferă partea estică a Europei pentru că ei cred că sunt mai în siguranţă din cauza actelor teroriste din Belgia, Franţa.”

Pentru o croazieră care durează 17 zile, turiştii plătesc între 3.500 şi 5.000 de euro de persoană. Totul depinde de pretenţiile oamenilor.

Sebastian Stoebe, hotel manager nava croazieră Germania: „Cinci mese, mic dejun, prânz, ora de ceai, cină şi avem şi câteva gustări. Toate băuturile sunt incluse. Au un bar şi acolo sunt 52 de băuturi diferite incluse: cocktail-uri, băuturi alcoolice, bere, vin, sucuri.”

În Tulcea sunt așteptați în acest sezon aproape 40 de mii de turiști străini care vor fi aduși nu mai puțin de 250 de nave de croazieră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri