TURIST ACASĂ. Slănic Moldova, stațiune ideală pentru numeroase tratamente

Data publicării:
slanicm

Stațiunea Slănic Moldova este situată în județul Bacău, la 117 km distanță de municipiul reședință de județ. Turiștii care doresc să își planifice o vacanță aici trebuie să știe că pot alege pachete balneare, culturale sau ecleziastice.

Slănic Moldova se mândrește cu un fond balnear unic în țară și Europa. În stațiune se găsesc numeroase izvoare cu efecte terapeutice pentru afecțiuni digestive, ale aparatului respirator, boli de nutriție și metabolism.

O zi de cazare cu tratament inclus, la hotelurile din stațiune, costă între 65 și 120 de lei. În timpul liber puteți să vizitați și monumentele istorice sau cadrul natural din zonă. Nu trebuie să ratați cheile și cascada Slănicului, unde puteți parcurge traseul 300 de scări.

Dacă vreți să vă cazați în Slănic Moldova puteți alege între pensiunile de 2,3, 4 sau chiar 5 margarete. Aici prețurile pentru o noapte de cazare variază de la 50 până la 400 de lei pe camera dublă, cu mic dejun inclus. Turiștii interesați de hotelurile din stațiune pot opta între cele de 3 și 4 stele, unde o noapte de cazare cu mic dejun inclus este cuprinsă între 95 și 230 de lei. Astfel, vă puteți planifica o vacanță pe meleagurile Moldovei, la izvoarele sale tămăduitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri