Sari la conținut

VIRAL. Metodă inedită prin care un licean o invită pe Emma Stone la balul de absolvire

Jacob Staudenmaier, un licean în vârstă de 17 ani din statul american Arizona, a recreat secvenţa muzicală din scena care deschide filmul ”La La Land” pentru a o invita pe protagonista din acea peliculă, actriţa Emma Stone, să îl însoţească la balul de absolvire. Înregistrarea video a acestui moment insolit a devenit virală, informează BBC.com citat de News.ro.

89th Annual Academy Awards - Arrivals

Foto: Gulliver/Getty Images

Adolescentul american şi prietenii lui au cântat împreună single-ul ”Another Day of Sun”, înlocuind unele dintre versurile piesei originale cu un text nou, în care Jacob Staudenmaier îi cere actriţei Emma Stone, în vârstă de 28 de ani, să îl însoţească la balul de absolvire ce va fi organizat de liceul lui. 

La fel ca în musicalul ”La La Land”, secvenţa filmată de tinerii liceeni americani a inclus o scenă cu automobile ce par blocate în trafic.

Însă în versiunea lor, automobilele se aflau în parcarea liceului, nu pe o autostradă din Los Angeles.

Am nevoie de o parteneră pentru balul de absolvire”, cântă tânărul Jacob în acea secvenţă dansantă.

”Jacob Staudenmaier e numele meu... Emma Stone, dacă vii, cred că mă voi pierde de tot, voi înnebuni de bucurie”, continuă el.

De asemenea, liceanul american spune că prietenii lui cred că el seamănă cu Ryan Gosling, partenerul Emmei Stone în filmul ”La La Land”. Tânărul recunoaşte totuşi că acea asemănare este ”poate puţin cam exagerată”.

”Te rog, nu mă dezamăgi”, continuă tânărul în acea înregistrare video ce are o durată de două minute. 

”Sper că vei veni. Îţi voi vedea chipul şi îmi voi spune că sunt foarte norocos”, a adăugat el.

În finalul clipului, tânărul Jacob întinde spre obiectivul camerei de filmat un buchet de flori albe, în timp ce prietenii lui, aflaţi în fundal, ridică pancarte cu mesajul ”Prom?” (”Balul de absolvire?”). 

Emma Stone este originară din Phoenix, oraşul natal al lui Jacob, iar presa americană afirmă că actriţa ar putea să viziteze oraşul în weekendul în care va avea loc balul de absolvire.

Emma Stone a câştigat în luna februarie premiul Oscar la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal” cu interpretarea sa din filmul ”La La Land”. Artista americană a fost nominalizată la Oscar şi în 2015, la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar”, pentru interpretarea sa din filmul ”Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)”.