Sari la conținut
News Alert

Celebră actriță americană: Trump era obsedat de mine

Kristen Stewart, cunoscută publicului pentru rolul din trilogia „Amurg”, a declarat la Festivalul de film independent de la Sundance că Donald Trump a fost obsedat de ea în 2012. Ea spune că, atunci, actualul preşedinte al SUA scria pe Twitter mesaje prin care îl îndemna pe Robert Pattison, partenerul actriţei, că ar trebui să o părăsească, informează News.ro. 

stewart

Kristen Stewart

Donald Trump „era complet obsedat de mine, ceea e pe deplin nesănătos", a spus Kristen Stewart, amintind de o serie de mesaje scrise pe Twitter în 2012 de cel care a devenit preşedintele Statelor Unite.

Actriţa de 26 de ani a făcut aceste declaraţii la festivalul de film independent de la Sundance, comentând pentru Variety mesajele scrise de Donald Trump. 

Între octombrie şi noiembrie 2012, omul de afaceri, acum preşedinte al SUA, a publicat cinci mesaje despre tânărul cuplu de atunci de la Hollywood, în care îi reproşa lui Kristen Stewart că a fost infidelă.

Pe 22 octombrie, în alte două mesaje, Donald Trump îl implora pe actor: „Toată lumea e de acord cu mine că Robert Pattison trebuie să o părăsească pe Kristen Stewart. În câţiva ani o să-mi mulţumeşti. Fii deştept!”.

Cuplul a rămas împreună până în mai 2013, o lună după ultimul mesaj al lui Donald Trump adresat lui Kristen, în care îi ura „La mulţi ani”. „La vremea aceea era, să spunem, un star de reality show. Nu ştiam cine era. Nu părea ceva cu adevărat important”, a declarat actriţa.

Pe aceeași temă