Video Mesajul emoționant al lui John Travolta transmis fanilor după moartea soției

Data actualizării: Data publicării:
Actorul John Travolta se adresează fanilor de Ziua Recunoștinței, după câteva luni de la moartea soției
Actorul John Travolta se adresează fanilor de Ziua Recunoștinței, după câteva luni de la moartea soției Foto: captură video

Actorul John Travolta a postat de Ziua Recunoștinței un mesaj emoționant pe Instagram, adresat fanilor, prin care le mulțumește pentru sprijinul pe care i l-au arătat după moartea soției. 

Soția lui John Travolta, actrița Kelly Preston, cunoscută din filme precum „Jerry Maguire” şi „Twins”, a murit în iulie, după ce timp de doi ani s-a luptat cu cancerul.

„Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”, a scris atunci actorul pe contul de Instagram.

Acum, cu o înfățișare greu de recunoscut și cu ochii umezi, John Travolta spune în mesajul video postat tot pe Instagram: „Am vrut să profit de acest moment pentru a mulțumi fiecăruia că m-ați sprijinit într-un mod incredibil în acest an”, transmite actorul înainte de a-i asigura pe fani de toată dragostea sa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

John Travolta și Kelly Preston erau căsătoriți din 1991 și au avut trei copii: Jett, care a murit în 2009 la vârsta 16 ani, Ella și Benjamin. 

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri