Ed Sheeran, în concert pentru prima dată în România

Data publicării:
Ed Sheeran la o conferință de presă după un concert
FOTO: Shutterstock

Artistul britanic Ed Sheeran va susține un concert pe Arena Națională din București, pe 3 iulie 2019. Anunțul a fost postat pe pagina oficială a cântărețului.

ed sheeran, concert ed sheeran bucuresti 2019
FOTO: Shutterstock

Concertul de la București face parte dintr-un turneu în care Ed Sheeran va bifa mai multe orașe din Europa: Lyon, Bordeaux, Barcelona, Madrid, Roma, Milano, Praga sau Riga.

Biletele se vor pune în vânzare joi, 27 septembrie, la 12:00 ora României.

Anul acesta, cântăreţul britanic Ed Sheeran a câştigat marele premiu al galei Billboard Music Awards. Ed Sheeran a primit patru trofee - la categoriile „Top Artist”, unde i-a învins pe Drake, Kendrick Lamar, Bruno Mars şi Taylor Swift, „Top Male Artist”, „Top Hot 100 Artist”, „Top Songs Sales Artist” şi „Top Radio Songs Artist”.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Halifax (Anglia), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri şi 24 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti, dar şi peste 25 de videoclipuri muzicale.

Cântăreţul englez şi-a lansat cel de-al treilea album din carieră, „÷ (Divide)” pe 3 martie 2017. El a devenit primul artist din istorie care a ocupat primele două locuri în topul single-urilor din Marea Britanie cu două piese noi, „Shape of You” şi „Castle On The Hill”, dar şi cel mai ascultat cântăreţ pe Spotify.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri