Sari la conținut

Janet Jackson s-a convertit la islamism

Cântăreaţa americană Janet Jackson s-a convertit la islamism, religia soţului ei, omul de afaceri Wissam Al Mana, cu care artista va avea în curând un copil, informează News.ro.

Evidentiary Hearing In The Michael Jackson Case

Foto: Gulliver/Getty Images

Acesta va fi primul copil al vedetei americane, în vârstă de 50 de ani, şi al soţului ei Wissam Al Mana, cu care cântăreaţa s-a căsătorit în secret în 2012. Prietenii ei cred că artista s-a convertit la islamism, pentru a respecta în acest fel religia soţului ei, care este musulman practicant.

”Atunci când vizitează familia lui Wissam, în Orientul Mijlociu, ea nu se machiază, nu poartă extensii de păr şi îmbracă haine tradiţionale musulmane. Simte că a găsit o casă primitoare odată cu noua ei religie. A petrecut mult timp studiind această religie”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

Această veste contrastează puternic cu stilul de viaţă din trecutul artistei, care a pozat topless pe coperta revistei Rolling Stone şi a suferit ”o defecţiune vestimentară” la gala Super Bowl din 2004, atunci când partenerul ei de scenă, cântăreţul Justin Timberlake, în timpul unei coregrafii speciale, i-a deşirat bluza, iar unul dintre sfârcurile cântăreţei a fost expus în direct la televiziunea americană.

”Zilele în care executa mişcări de dans lascive şi compunea versuri cu subînţelesuri sexuale au trecut de mult timp”, a adăugat aceeaşi sursă.

Între timp, potrivit unor prieteni din anturajul cuplului, Janet şi Wissam discută în prezent despre numele pe care îl va purta bebeluşul, despre care artista spune că reprezintă ”cel mai bun lucru” care i se putea întâmpla în viaţă.

Speculaţii despre sarcina cântăreţei au apărut în luna aprilie, când Janet Jackson a amânat turneul mondial ”Unbreakable”, spunând că vrea să se concentreze pe plănuirea unei familii cu soţul ei, Wissam Al Mana.

Într-o înregistrare video publicată pe Twitter, Janet Jackson şi-a anunţat fanii că amână turneul mondial pentru că ”a intervenit o schimbare neaşteptată”.