Matthew McConaughey spune că el și Woody Harrelson ar putea fi frați. Mărturisirea care i-a convins să facă un test ADN

Data actualizării: Data publicării:
McConaughey si Harrelson pozeaza la o festivitate
Matthew McConaughey spune că el și Woody Harrelson ar putea fi frați. Foto: Profimedia

Prietenia strânsă dintre Matthew McConaughey și Woody Harrelson este binecunoscută, chimia lor reflectându-se memorabil pe ecran în primul sezon al „True Detective”, apreciat unanim de critici, relatează CNN.

Acum, McConaughey a sugerat într-un interviu acordat podcastului „Let’s Talk Off Camera with Kelly Ripa” că el și Harrelson ar putea fi de fapt frați.

„Știi, de unde pornesc eu și se încheie el, și de unde pornește el și mă închei eu, a fost întotdeauna ca o linie tulbure”, a spus McConaughey la începutul acestei săptămâni.

„Și asta face parte din relația noastră, nu? Copiii mei îi spun lui „unchiul Woody”. Copiii lui îmi spun mie „unchiul Matthew” etc etc. Și vezi poze cu noi. Familia mea crede că în multe poze ale lui sunt eu, iar familia lui crede că în multe poze de-ale mele este el.”

În Grecia în urmă cu câțiva ani, stăteam și vorbeam despre cât de apropiați suntem, și despre familiile noastre”, povestește McConaughey. „Iar mama mea era acolo, și spune la un moment dat: «Woody, l-am cunoscut pe tatăl tău...». Toată lumea a conștientizat suspansul pe care mama l-a lăsat după ce a pronunțat cuvintele «l-am cunoscut». Era un «l-am cunoscut» plin de semificație”.

„Am început să cercetăm în amănunt sensul acelor cuvinte. Ce înseamnă „l-am cunoscut”? Și am făcut niște calcule... Am aflat că tatăl lui Harrelson era în concediu în același timp în care mama și tatăl meu erau în divorț. Apoi, există posibile chitanțe și locuri în West Texas unde ar fi putut avea loc o întâlnire, un moment în care „l-am cunoscut”.

McConaughey a adăugat că cei doi sunt „pe punctul” de a face teste ADN pentru a verifica această ipoteză. Însă recunoaște că el este mai șovăitor decât Harrelson, pentru că este posibil să descopere că tatăl său ar putea să nu fie părintele lui biologic, „după 53 de ani în care am crezut asta”.

Perechea apare în serialul de comedie „Brother From Another Mother” pentru Apple TV+, o portretizare fictivă a prieteniei lor.

Cei doi actori s-ar fi cunoscut pentru prima dată în 1997 în timp ce lucrau la „EDtv” al lui Ron Howard, deși nu sunt cad de acord cu privire la momentul exact.

„A fost implicată tequila”, a glumit McConaughey într-un videoclip de pe canalul său de YouTube. Își amintește că l-a întâlnit prima dată pe Harrelson în timp ce proba și ajusta un costum în San Francisco pentru „EDtv”, când Woody a intrat purtând „un costum profesionist de biciclist”.

De atunci, McConaughey și Harrelson au jucat împreună în filmul „Surfer, Dude” și în „True Detective”.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri