Sari la conținut
News Alert

Olivia Newton-John, diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară

Cântăreaţa Olivia Newton-John a anunţat, marţi seara, printr-o postare pe contul său de Facebook, că a fost diagnosticată, pentru a doua oară, cu cancer la sân, scrie ABC News, citat de News.ro.

Olivia Newton-John Rehearses With Sydney Symphony

Foto: Gulliver/GettyImages

Un reprezentant al actriţei a confirmat faptul că aceasta a aflat recent că durerea de spate pe care o simţea în ultima perioadă este de fapt un simptom al cancerului mamar. Potrivit reprezentantului său, actriţa, în vârstă de 68 de ani, va fi supusă unor şedinţe de radioterapie,  pe lângă tratamentele naturiste pe care le urmează deja.

Săptămâna trecută, Olivia Newton-John şi-a anulat toate întâlnirile şi evenimentele din iunie, iar în declaraţia de marţi, a anunţat că şi emisiunile la care trebuia să participe vor fi anulate.

„Am luat această decizie după ce m-am consultat cu echipa mea de medici şi cu terapeuţii naturişti, precum şi cu echipa medicală din cadrul Centrului de Wellness şi Cercetare Olivia Newton-John Cancer din Melbourne, Australia", a transmis ea în declaraţia de pe reţeaua de socializare.

Olivia Newton-John, în vârstă de 68 de ani, a discutat  prima dată despre boala sa când a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015. 

Artista a devenit cunoscută în întreaga lume la sfârșitul anilor 70, când a jucat, cântat și dansat alături de John Travolta în filmul „Grease”, care s-a bucurat de un succes enorm.

Popularitatea artistei a fost consolidată de următorul musical în care a apărut, „Xanadu” (1980):