Sia a condus 13 ore pentru un concert

Data publicării:
Humane Society Of The United States 60th Anniversary Gala
Foto: Gulliver/Getty Images

Sia a condus 13 ore de la Melbourne la Sydney, pentru susţine un concert pe care îl avea programat pe Allianz Stadium, sâmbătă seară, scrie News.ro.

Humane Society Of The United States 60th Anniversary Gala
Foto: Gulliver/Getty Images

Cântăreaţa nu a putut lua avionul din cauza condiţiilor meteorologice şi, pentru a nu anula concertul, a preferat să conducă timp de 13 ore de la Melbourne.

„S-ar putea să întârzii cinci minute. Nu am putut lua un avion din cauza vremii, aşa că am condus 13 ore, apoi un cauciuc a explodat”, a scris ea pe Twitter. „Rezistaţi cu mine. Vă iubesc”.

Artist a revenit apoi cu noutăţi: „Sunt la patru minute de stadion. Complet îmbrăcată. Gata să începem”. Ea şi-a cerut scuze pentru întârziere fanilor, care au aşteptat-o pe o ploaie torenţială.

Sia Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975, în Australia), cunoscută sub numele de Sia, este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare. A lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy. În 2016, ea a lansat albumul „This is Acting” şi a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pe 17 noiembrie şi-a lansat primul album de Crăciun, „Everyday is Christmas”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri