Portalul de promovare a României ca destinaţie turistică www.romania.travel a redevenit activ

Data actualizării: Data publicării:
Transfagarasan vacanta turism Romania_shutterstock_503738407
FOTO; Shutterstock

Portalul de promovare a României ca destinaţie turistică www.romania.travel a redevenit activ, începând de sâmbătă, după ce ministrul Turismului a plătit suma necesară reactivării acestuia, potrivit uni comunicat al ministerului.



Conform documentului, ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, a dispus identificarea de urgenţă în Ministerul Turismului a măsurilor legale pentru preîntâmpinarea în viitor a blocării site-ului, notează Agerpres.

"Portalul www.romania.travel este un mijloc important de promovare turistică a României, pe care dorim să îl menţinem. Am dispus în Ministerul Turismului identificarea în regim de urgenţă a măsurilor necesare pentru rezolvarea pe termen lung a aspectelor de natură legală, economică şi tehnică în această speţă. Am în vedere multiplicarea acestor instrumente de promovare în plan internaţional a României ca destinaţie turistică", a subliniat ministrul Bogdan Gheorghe Trif.

Romania.travel, site-ul oficial al turismului românesc din ultimii ani, nu a mai putut fi fi accesat pentru că reprezentanţii Ministerului Turismului, care îl au în administrare, nu au achitat taxa anuală pentru deţinerea domeniului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri