Avertizare de furtună în București și Ilfov

Data actualizării: Data publicării:
Fulgere deasupra unui oraș
Meteorologii au emis un cod portocaliu și un cod galben de ploi torențiale, vijelii, grindină și descărcări electrice. Foto: Profimedia Images

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică cod galben de ploi și furtuni pentru București și județul Ilfov, valabilă până la ora 23:30. ISU București îi avettizează pe oameni să nu se adăpostească sub copaci sau panouri publicitare care pot să cadă.

Meteorologii anunță că se vor semnala averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15...20 l/mp în Municipiul București și de 25...35l/mp în Ilfov.

ISU București îi sfătuiește pe cetățeni să evite adăpostirea sau sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri