Când revine vremea bună? Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Data publicării:
un copil si cainele sau se uita afara, prin fereastra
Vremea se încălzește în săptămâna Paștelui FOTO: Getty Images

Urmează două săptămâni cu temperaturi mai coborâte decât cele normale. Valorile termice cresc din săptămâna care urmează Paștelui Ortodox, potrivit ANM.

Iată cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni:

Prognoza meteo pentru 19 - 26 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și la munte, dar mai ales în extremitatea de sud-est a țării.

Prognoza meteo pentru  26 aprilie - 3 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru  3 - 10 mai

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru  10 - 17 mai

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri