Nu îi lăsa să-ți fure viitorul!

Data publicării:
Cătălin Drulă
Cătălin Drulă
Președinte USR
Catalin Drula, sef USR
Liderul USR, Cătălin Drulă. FOTO: Inquam Photos

Partidul unic PSD-PNL a încercat să elimine alianța Dreapta Unită de pe buletinul de vot. Curtea supremă a întors decizia, iar USR, PMP și Forța Dreptei vor putea participa împreună la alegerile de pe 9 iunie.

Dar tentativa PSD-PNL de a le interzice unor oameni să participe la alegeri a fost doar cea mai recentă dintre încercările lui Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis de a interveni în procesul electoral. Au comasat alegerile locale și cele pentru Parlamentul European, au mutat data la care vor fi alegerile prezidențiale, au modificat legile ca să dea liber la traseismul politic.

PSD și PNL încearcă din răsputeri să-și împartă țara și să ocolească voința oamenilor prin manipularea alegerilor. Au anunțat deja că vor să rămână la putere 10 ani de-acum înainte.

După trei ani în care ne-au băgat pe gât scumpiri și dobânzi, în care au pus taxe până și pe boală și pe soare, PSD și PNL fac tot ce pot să evite votul alegătorilor. După trei ani în care singura lor grijă au fost pensiile speciale și vilele de protocol, lui Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis le este teamă că-și vor pierde privilegiile.

Ne-am unit ca să îi oprim. Misiunea noastră este să oprim jaful din banii publici, să tăiem taxele și să lăsăm banii în mâinile oamenilor care muncesc cinstit și ale antreprenorilor care creează locuri de muncă aici, în România.

Planul nostru este modernizarea țării. Am creat cel mai mare program de modernizare, Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Am obținut pentru România 28 de miliarde de euro din bani europeni.

Guvernul PSD-PNL nu este în stare să aducă acești bani în țară. Dar a fost în stare să crească pensiile speciale cu mai bine de un miliard de lei doar anul trecut. Când ne vom întoarce la guvernare, vom tăia pensiile speciale și ne vom asigura că fiecare leu din PNRR este adus în țară și cheltuit pentru spitale, școli și autostrăzi.

Pentru asta, avem nevoie de sprijinul tău. De 20 de ani nu am mai avut toate alegerile într-un singur an. Vom vota un nou președinte, un nou parlament, vom alege primarii și reprezentanții României în Parlamentul European. Vom alege direcția țării pentru mulți ani de-acum înainte. Nu-i lăsa tot pe ei la conducere. Pe 9 iunie, alege România modernă.

Partenerii noștri