CTP, despre disputele PNL-USR: Firea poate să plece în concediu. Ce campanie să mai facă? A câștigat!

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Gabriela Firea are șanse mai mari să câștige un nou mandat pentru Primăria Capitalei, în contextul disputelor dintre PNL și USR, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu. Cu atât mai mult în cazul alegerilor într-un singur tur de scrutin, adaugă el.

Mă gândesc că doamna Firea poate să plece în concediu. Ce campanie să mai facă? A câștigat. Alegerile sunt într-un singur tur și relațiile dintre PNL și USR sunt cele pe care le vedeți. Cei mai mulți dintre cei care au votat atât PNL, cât și USR, i-au gândit ca dreapta, ca reprezentanți, împreună, eventual să fie la guvernare, să fie aliați în Parlament. Au fost văzuți ca soluții împotriva PSD. Ei în momentul ăsta își bat joc”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Doamna Firea își aplică metodele pe care le știe bine, pentru că a lucrat în presa de propagandă și știe cum se face”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Nu vii în modul cel mai combinagist politic cu 2-3 luni înainte de alegeri și spui: ăsta e candidatul nostru. Cum să vii cu un primar cu 3 luni înainte de alegeri? Ce zic oamenii? Înseamnă că e un joc politic. Între timp se ocupă PNL și USR să-și dea capete în gură. Cu alegeri într-un singur tur, în aceste condiții, Gabriela Firea câștigă detașat”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri