ASU Poli | Bilanțul antrenorului

Data publicării:
bilant asu
ASU Politehnica Timișoara a terminat anul 2016 cu o remiză pe teren propriu, în compania celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Cu punctul acumulat pe „Știința", alb-violeții au ajuns la borna 17 și iernează pe locul 15, primul deasupra liniei retrogradării. Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenișor, a tras primele concluzii după cele 21 de jocuri.

„Ne-am adaptat din mers, am încercat să o facem cât mai bine. Poate ne-a și călit acest tur, sper să ne dea mai multă maturitate pentru ce va urma la primăvară. Deși suntem în obiectiv, pentru că suntem peste linie, personal mi-aș fi dorit să avem mai multe puncte după 21 de etape. Am făcut o analiză a jocurilor noastre și am fi putut avea minimum opt puncte în plus”, admite Sorin Brîndescu.

Formația alb-violetă și-a conturat deja planurile pentru perioada de iarnă, în care lotul va suferi, în mod cert, câteva modificări. Una dintre măsurile gândite de Sorin Brîndescu e restrângerea lotului, care numără în acest moment 25 de jucători.

„Cred că ar trebui triat și lotul, suntem 25 de jucători, totuși suntem destul de mulți . I-am tot rotit, toată lumea și-a așteptat șansa și sunt puțin dezamăgit. Poate unora le-am dat șanse puține, dar nici atunci când au intrat, nu au luptat cu ardoare pentru locul în echipă”, continuă Brîndescu.

ASU Politehnica se va reuni pe 16 ianuarie, pe plan local, pentru ca după aceea să efectueze un cantonament într-o locație care urmează să fie stabilită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri