Cristian Cioacă, un nou termen la Judecătoria Braşov

Data publicării:
cioaca bun

Foarte serios şi tăcut! Aşa a păşit Cristian Cioacă astăzi pe holurile Judecătoriei Braşov, unde s-a judecat un nou termen în procesul de fraude informatice. Poliţistul este acuzat că a spart căsuţa de email a soţiei sale, Elodia Ghinescu, şi a transmis conţinutul său unei televiziuni naţionale. Cristian Cioacă s-a prezentat în faţa magistraţilor fără avocata sa, Maria Vasii.

A ales să-l reprezinte astăzi avocatul unuia dintre inculpaţi, hackerul care l-ar fi ajutat pe Cioacă să facă rost de parola de la căsuţa de email a soţiei sale, prin fraudă informatică.

"Acelaşi zâmbet, în sală chiar a avut unele ieşiri, spunea că nu ştiu ei ce vorbesc atunci când am făcut concluzii despre faptul că avocata sa nu-a prezentat la termen şi nici nu a depus o cerere în acest sens", a declarat Crina Radu - avocatul familiei Ghinescu. 

La termenul de astăzi, a fost audiat şi presupusul amant al Elodiei. Tocmai conversaţiile dintre acesta şi Elodia au fost făcute publice. Bărbatul şi-a menţinut declaraţiile date în perioada cercetărilor. La proces era citat şi fostul realizator tv Dan Diaconescu, însă pentru că nu s-a prezentat, instanţa a decis să-l amendeze. Judecătorii au fixat următorul termen pentru 2 aprilie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri