FOTBAL. Tensiuni înainte de Corona - FC Braşov 

Data publicării:
CORONA VERSUS BRASOV

După ce ieri directorul general al stegarilor, Constantin Zotta, a atacat decizia celor de la Corona de a stabilii preţul unui bilet de intrare la 25 de lei, pentru că îl consideră exagerat, preşedintele secţie de fotbal de la Corona a ieşit cu un răspuns.

"A zis că am sfidat prin preţurile astea, ep care le-am făcut pentru acest meci, dar el nu a sfidat când a jucat cu steaua şi a pus 35 lei biletul. Când am început campionatul fiind o echipă nou promovată, lumea nu era interesată atât de noi cât era de FC Braşov. (Constantin Zotta) Ne-a ameninţat că dacă lăsăm intrarea liberă nu ne mai dă voie acolo", declară Nae Manea, preşedintele secţiei de fotbal Corona Braşov. 

Trecând peste situaţia tensionată dintre cele două conduceri, ambele echipe se află în situaţii extrem de dificile în clasament. Corona a revenit pe ultimul loc în Liga I, după victoria celor de la U Cluj, iar FC Braşov a intrat în zona locurilor retrogradabile, pe 15, după ce FC Vaslui a scăpat de penalizarea de 8 puncte şi a urcat pe locul 10. Galben-albaştrii ţintesc victoria luni şi vor să profite de instabilitatea de pe banca stegarilor, unde Ilie Stan va debuta.

Disputa dintre Corona Braşov şi FC Braşov are loc luni, 11 noiembrie de la ora 20:30 şi este transmisă, în direct, de DigiSport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri