HOCHEI. Înfrângere pentru Corona, după un meci slab

Data publicării:
SPORT CORONA HOCHEI-1

Elevii lui Kari Rauhanen contabilizează astfel două înfrângeri consecutive, după eşecul din disputa cu HSC Miercurea Ciuc, iar locul de play-off ocupat în acest moment de galben-albaştrii este în pericol. Braşovenii au început mai bine meciul şi au preluat conducerea în prima parte prin Petres. Repriza a doua însă, a adus revenirea hocheiştilor de la Ferencvaros. Reuşitele lui Ojanen şi Sjodin Gibbs au întors partida. Gibbs a bifat dubla în ultima parte a jocului şi Corona - Ferencvaros s-a terminat 1-3.

”Marcăm foarte puţin, este o problemă. Am ratat de trei ori cu poarta goală, iar când joci pe goluri şi nu înscri, nu câştigi. În special, repriza secundă a fost foarte slabă din partea noastră, a declarat Kari Rauhanen, antrenor Corona Braşov.

În urma acestor înfrângeri au venit şi primele reacţii din partea conducerii care a decis încheierea colaborării cu Josh Bonar. Canadianul nu a convins de la revenirea pe gheaţă, iar braşovenii caută în aceste momente un alt stranier care să poată evolua încă de vineri. Atunci Corona merge la Miercurea Ciuc pentru un meci cât o finală. Trei puncte despart cele două echipe în clasament, dar ciucanii au două meciuri mai puţin. Disputa de pe patinoarul Vakar Lajos dintre HSC Miercurea Ciuc şi Corona Braşov este transmisă în direct de Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri