Hotel de 5 stele cu gândaci şi produse expirate 

Data publicării:
OPC

Comisarul şef a filmat cu propriul telefon gândacii din bucătăria hotelului şi neregulile găsite. Zeci de kilograme de condimente, carne şi produse din carne, băuturi alcoolice şi nonalcoolice, diferite sosuri şi coloranţi alimentari, toate au fost găsite expirate.

Reprezentanţii hotelului dau vina pe bucătari.

"Este o greşeală a bucătarilor, trebuiau să scrie pe produsele respective produs potenţial neconform sau nesigur", a spus Gabriel Florescu - reprezentant hotel. 

O altă problemă gravă descoperită de inspectorii CRPC a fost găsită la centrul SPA al hotelului.

"Neschimbarea apei într-o piscină este extrem de periculoasă pentru că se transmit boli grave, se poate transmite hepatită, TBC, diferite ciuperci sau boli de piele", susţine Sorin Susanu - comisarul şef al CRPC Braşov. 

"Există riscul de transmitere a micozelor, dermato-fitozelor cu localizare la nivelul plantar. De asemenea există riscul transmiteri HPV-ului. Menţionez şi riscul transmiterii infecţiilor bacteriene stafilostreptococi", a precizat Alexandru Oanţă - medic dermatolog. 

Hotelul nu dispune nici de locuri suficiente de parcare. Pentru cele aproape 200 de camere de cinci stele, ar fi trebuit să fie minim 100 de locuri de parcare.

Reprezentanţii hotelului de cinci stele riscă acum o amendă de până la 50.000 de lei, declasificarea hotelului şi chiar închiderea bucătăriei şi centrului SPA, până la remedierea problemelor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri