Îşi caută dreptatea în instanţă

Data publicării:
ISI CAUTA DREPTATEA

În plus, aceştia mai au de recuperat şi lefurile pe ultimele două luni lucrate. Asta înseamnă că fiecare are de primit câteva mii de lei.

Sătui să tot aştepte, astăzi, foştii angajaţi au depus la Tribunalul Braşov o plângere colectivă, în speranţa că astfel îşi vor recupera banii. Cu toţii sunt disperaţi însă, potrivit legislaţiei, în astfel de procese pot fi reprezentate maxim două sute de persoane. Restanţe salariale au avut şi cei 170 de angajaţi care mai lucrează acum pe platformă, însă ei şi-au recuperat banii după ce şapte lideri de sindicat au intrat, pentru două zile, în greva foamei."Sunt sume dacă vreți de pe la 200 de lei până la câteva mii, 3-4.000 de lei. Șansele sunt foarte mari dar noi sperăm ca totuși, până acest proces va avea și o finalitate să se găsească și o soluție în interior, ori în vederea repornirii și achitării acestor plăți.", Lucian Cupu - lider sindical Nitramonia

La jumătatea acestui an, combinatul de la Făgăraş a intrat în blocaj financiar, furnizarea gazului a fost sistată, iar acum funcţionează doar la cota de avarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri