Sari la conținut

RALIU. Titlul se decide pe Drumul Poienii

Întrecerile se vor desfăşura pe Drumul Poienii, unul dintre cele mai cunoascute și apreciate trasee românești de motorsport. Pentru prima dată în ultimele sezoane, titlul se va decide în ultima etapă. Dacă până duminica trecută lupta pentru titlul naţional era o afacere în trei, Ovidiu Zaberca a suferit, în runda de la Câmpulung Muscel, o ieșire violentă în decor care a însemnat pentru el punctul final al sezonului. Astfel titlul clasamentului OPEN se va decide în urma duelului dintre Paul Andronic și Lucian Răduț, între cei doi existând în acest moment o diferență de doar 6 puncte în clasament.

Marele Premiu al Orașului Brașov va stabili și campionii grupelor N și A, categorii care vor strânge, cu siguranță, mulți participanți. Weekendul de curse începe vineri 2 octombrie, atunci când în Livada Poștei de la ora 17:00 va avea loc prezentarea concurenților.

Sâmbătă 3 octombrie sunt programate două manșe de recunoașteri și trei manșe de antrenamente cronometrate, care vor stabili ordinea de start în concursul de a două zi. Punctul culminant al weekendului și al campionatului, cele două manșe de concurs, vor avea loc duminică 4 octombrie începând cu orele 13:00, respectiv 15:30.

Drumul Poienii va fi deschis circulației publice sâmbătă între 11:30-13:00 și duminică între 11:30-12:40.

Pe aceeași temă