Şansă ratată

Data publicării:
SANSA RATATA

Trupa ardeleană a avut un start excelent de partidă. Căpitanul Ion Coman a marcat după numai şase minute. Dulcea a egalat în minutul 15, dintr-un penalty obţinut de Alin Popa. Peste numai trei minute Coman a realizat dubla după ce l-a driblat, din preluare, pe portarul oaspeţilor. Prima repriză s-a încheiat totuşi la egalitate. Dulcea a marcat al doilea său gol, cu patru minute înainte de pauză, cu un şut la colţul lung. Atacantul piteştenilor şi-a completat evoluţia de senzaţie cu o nouă reuşită, în minutul 60 și FC Argeș era în avantaj. Brașovenii nu s-au mulțumit cu această ipostază și au ieșit la joc cu toate forțele, deciși să reintre în meci. Astfel, au reușit egalarea cu 12 minute înainte de finalul celor 90 de minute, dar n-au mai avut forța să înscrie și golul victoriei, care ar fi însemnat și obținerea, matematic, a promovării. La final conducătorii gazdelor au fost furioşi pe maniera de arbitraj a centralului Ivan Ionel.

Braşovenii au nevoie de victorie în ultima rundă la Tg. Mureş pentru a nu depinde de rezultatele contracandidatelor la promovare.

Cu 45 de puncte acumulate, Corona Braşov are 2 puncte în plus faţă ACS Poli Timişoara, care este pe locul 2, şi la 4 puncte peste Damila Măciuca, echipa de pe locul 3. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri