Comisie pentru "Pază şi Protecţie"

Data publicării:
paza si protectie

Firma de pază subordonată Consiliului Judeţean Cluj a acumulat datorii de aproximativ 50.000 de lei în fiecare lună. Şi asta, după ce societatea a încheiat anul 2012 pe profit. În ultimul an, la conducerea societăţii s-au perindat nu mai puţin de trei directori, ultimul fiind numit în funcţie la începutul lunii decembrie.

"Noi reuşim, totuşi, în fiecare lună să încasăm în jur de, de exemplu, în luna decembrie, 462.000 de lei. Eu zic că este o societate care poate să meargă mai departe. Sunt nişte datorii acumulate, din cauza faptului că avem o poprire pe conturi de la Finanţe, pentru că, altfel, ar fi plătite. Noi dorim să plătim furnizorii, nu sunt sume foarte mari, dar având acele popriri pentru datoriile restante, nu putem să facem decât să plătim salariile, iar restul baniilor sunt opriţi de Finanţe", explică Horia Chirtes, directorul firmei de pază.

"Consilierii au hotărât să existe o comisie, care să vadă ce se întâmplă la Pază şi Protecţie Cluj, iar eu nu pot să mă opun", declară Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Societatea subordonată Consiliului Judeţean are peste 300 de angajaţi şi asigură pază la 85 de firme şi instituţii din judeţul Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri