Digi24 Cluj-Napoca, spaţiu al dezbaterii şi dialogului

Data publicării:
digi24 emisiuni

Peste 200 de emisiuni în direct. Controverse, opinii, dezbateri: "Vocile Clujului" a tratat temele zilei alături de cei mai importanți actori ai comunității. Emisiunea a prezentat subiectele majore din întreaga regiune din domenii precum administraţie, economie, sănătate, educaţie, politică sau cultură. În fiecare seară, de la ora 19:00, am facilitat dialoguri, am cerut lămuriri şi am încercat să identificăm soluţii potrivite la toate problemele care v-au preocupat.

Succes, perseverență, inițiativă. Trei concepte care stau la baza reuşitei în carieră. Timp de un an, emisiunea "Recrutat în Cluj", difuzată in fiecare dimineaţă de la ora 9:00, a adus în casele dumneavoastră zeci de specialişti în resurse umane, dar şi poveşti de succes, oameni care şi-au urmat visul şi care prin muncă şi determinare au reuşit să devină exemple profesionale demne de urmat. Din perspectiva locurilor de muncă însă, atunci când spui Cluj, spui IT.

"Este normal că un loc care produce performanţa aceasta să fie căutat, dar universităţile au făcut toate eforturile pe care le-au putut realiza la limita superioară. Atunci, în mod natural, au apărut trei şcoli alternative de IT de scurtă durată", a precizat Alexandru Tulai, preşedintele Cluj IT Cluster.

La Digi 24 Cluj-Napoca, după un an, suntem pregătiţi să plecăm din nou la drum spre destinaţia succesului alături de profesionişti. Vom acorda întreaga noastră atenție celor care vor să-și deschidă afaceri, angajaților, precum și provocărilor pe care trebuie să le depășească împreună, antreprenorii și salariații.

Locuri, povesti si oameni. Sunt trei motive pentru care, timp de un an, am fost turişti acasa și am descoperit valori neprețuite, pe care le-am adus în fața dumneavoastră. Un an în care am înțeles că omul sfințește locul, un an în care v-am îndrumat pașii pe drumul către frumos.

În fiecare seară de marţi, de la ora 20:00, telespectatorii Digi24 Cluj-Napoca sunt invitaţi, la emisiunea "Turist Acasă", să redescopere frumuseţea unor locuri pline de farmec, dar şi a oamenilor care trăiesc cu pasiune fiecare clipă.

Am acordat atenția cuvenită campionilor, am fost în mijlocul evenimentelor sportive, ne-am bucurat la succese și am fost alături de echipele noastre la înfrângeri. Am promovat permanent performanța, am prezentat realitățile sportului clujean și am ascultat opiniile tuturor. La emisiunea "Divizia Locală" de la Digi24 Cluj-Napoca, competiția este întotdeauna pe primul loc. De la echitaţie sau tenis, până la rugby, handbal, judo sau baschet, fiecărei ramuri sportive şi maeştrilor ei le-am acordat atenţia cuvenită.

Vom aduce și de acum înainte în casele dumneavoastră bucuriile marilor victorii, vom fi alături de cei învinși și îi vom sprijini pe viitorii campioni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri