Emil Boc, nemulţumit de bugetul pe 2014

Data publicării:
Boc buget

Emil Boc condamnă introducerea în bugetul de stat pe anul 2014 a accizei la combustibili. "Unii propun bugetul, preşedintele are dreptul reexaminării bugetului pentru orice motiv şi e absolut firesc ca o taxă propusă doar pentru a da bani de campanie USL-ului în 2014, nu ar trebui să fie suportată de români", a declarat fostul premier.

Emil Boc nu este de acord nici cu alocările de fonduri propuse pentru infrastructură şi nici cu modul în care cele 3 miliarde de euro destinate construcţiei de autostrăzi vor fi împărţite între regiunile ţării.

"Constat că, la fel ca la bugetul de stat şi prin proiectele de autostrăzi, Transilvania este sfidată şi neglijată şi trimisă şi pusă la colţ. Sper ca aceşti guvernanţi să se trezească şi să respecte Transilvania pe măsura contribuţiei pe care o are la bugetul public naţional, nimic mai mult nu cerem", mai spune Emil Boc.

Până în anul 2022, în zona de nord-vest a ţării ar urma să fie finalizaţi peste 200 de noi kilometri de autostradă, potrivit strategiei de dezvoltare prezentate de premierul Victor Ponta. Aceste drumuri vor fi finanţate prin concesiune, parteneriat public privat sau din fonduri de dezvoltare regională.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri