Sari la conținut
News Alert

Fotbal. Derby pentru abonaţi

Fanii "şepcilor roşii" îşi pot procura tichete de intrare la meci doar la peluză, în sectorul rezervat galeriei oaspete, la preţul de 50 de lei. Acestea se vând doar în ziua jocului, luni, între orele 10:00 şi 18:00, pe baza unui act de identitate.

"Ne cerem scuze tuturor celor care ar fi dorit să achiziţioneze bilete la tribune. Am considerat necesare aceste măsuri în lumina evenimentelor din anii trecuţi. Aceste decizii au fost luate pentru a asigura siguranţa spectatorilor (abonaţi) şi a jucatorilor", afirmă reprezentanţii clubului din Gruia, conform cfr1907.ro.

Căpitanul CFR-ului, Mario Felgueiras, şi-ar fi dorit un stadion plin la derby-ul Clujului.

"Mă bucur enorm când jucăm cu stadionul plin şi cu suporteri de adevărat, nu cu oameni care vin numai să caute violenţă sau care nu au respect. Ar fi perfect dacă stadionul era plin, dar cu oamenii care sunt cu respect pentru fotbal", a spus acesta.

La ultimul derby clujean disputat pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", au fost distruse grupurile sanitare de la tribuna a II-a, în sectorul unde se aflau suporterii Universităţii.

Pe aceeași temă