Globurile din metal şi lemn, la modă în 2013

Data publicării:
globuri

Decoraţiunile sunt pentru toate gusturile: pentru cei pretenţioşi, dispuşi să cheltuie mult, pentru ca bradul lor de Crăciun să fie unul de vis, dar şi pentru cei care preferă ornamentele clasice. Spre deosebire de alţi ani, câştigă tot mai mult teren globurile şi ghirlandele rustice ori vintage. Astfel, dacă în anii trecuţi globurile de sticlă erau la mare căutare, în trend sunt acum cele din lemn sau metal.

"În mare parte, anul acesta se merge pe lemn, lemn metal. Combinaţia de lemn cu metal este foarte interesantă, mai ales când partea rustică a lemnului e combinată cu preţiozitatea auriului, arămiu mai mult, argintiu, culori care dau o notă specială decoraţiunii de sărbătoare", explică Mirela Pripon, consultant de vânzări.

Bradul, spun specialiştii în decoraţiuni, trebuie să fie în armonie cu mobilierul şi culorile din locuinţă.

"În funcţie de mobilierul ales, se alege şi tipul de decoraţiuni pentru brad. Dacă este un mobilier clasic, un mobilier vintage, se pun decoraţiunile de metal antitizat. Dacă este un mobilier mai rustic, cu lemn recondiţionat, atunci mergem pe partea rustică de lemn", mai spune Mirela Pripon.

Sunt şi cumpărători care preferă decoraţiunile tradiţionale şi nu ţin cont de tendinţe tocmai ca să nu dea greş.

Preţurile globurilor tradiţionale pornesc de la 1 leu, pe când cele din lemn şi metal sunt mult mai scumpe şi pot să ajungă chiar şi la 35-40 de lei. Pentru o ghirlandă cu reni, cumpărătorii trebuie să scoată din buzunare 95 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri