Handbal. Amprenta lui Carmen Amariei

Data publicării:
CARMEN AMARIEI

Amariei speră să elimine cât mai repede nesincronizările din jocul echipei, care erau foarte aproape să le coste victoria pe "studente" în meciul cu HCM Râmnicu Vâlcea.

"Cred că au fost nişte greşeli copilăreşti, având în vedere şi lotul tânăr pe care îl avem. Cu siguranţă, de la meci la meci, fetele vor învăţa că, cu cât nu faci greşelile acestea neprovocate, cu atât poţi să ţii de rezultat şi să ai o victorie mai lejeră", a afirmat antrenoarea.

Dumitru Muşi a apreciat munca depusă de Carmen Amariei la "U" Alexandrion.

"La modul cum s-a muncit, cum s-a alergat şi cum au ştiut să sufere, Clujul merită din plin victoria de astăzi. Se pare că ultimele rezultate, dacă vreţi sau reuşite ale Vâlcei, ne-au pus într-o postură de mici vedete, crezând că ni se cuvine totul fără să ne şi întrebuinţăm. Nu ne-a surprins cu nimic Clujul, ştiam că este o echipă de elan, cu un antrenor nou şi dornic de rezultate", a spus antrenorul formaţiei HCM Râmnicu Vâlcea.

Handbalistele clujene nu au timp să se bucure de victoria obţinută în faţa vâlcencelor, pentru că au meci în Cupă cu divizionara secundă, Ştiinţa Bucureşti.

"Noi ne luptăm pentru orice victorie, ne hrănim practic cu victorii şi cu jocuri bune. Până unde vom accede, vom vedea de miercuri încolo. Primul meci este împotriva celor de la Ştiinţa Bucureşti, sperăm într-o victorie şi într-un meci foarte bun", a spus Carmen Amariei.

Meciul "U" Alexandrion - Ştiinţa Bucureşti, din "optimile" Cupei României, se joacă miercuri, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri