Sari la conținut

Handbal. Laslo versus CS "U"

Jucătoarea a acuzat conducerea că nu i-a plătit indemnizaţia de 4.000 de lei care revine, prin lege, sportivilor ce au cucerit medalii internaţionale. Directorul Clubului Sportiv Universitatea, Ovidiu Vasu, se apără.

"Ea a avut de ales, să ia premierea pentru că a participat la campionatul mondial sau să-şi depună memoriu, să ceară să plece de la club. Ea a ales să ceară acest din urmă lucru, să plece de la club", a afirmat acesta.

Între timp, noul sponsor al echipei de handbal feminin i-a plătit restanţele salariale Cristinei Laslo şi a stins litigiul dintre cele două părţi. Venirea lui Carmen Amariei pe banca tehnică a formaţiei "U" Alexandrion, ar putea ameliora relaţiile dintre Laslo şi conducerea clubului.

"E foarte uşor să suceşti minţile unei jucătoare tinere. Acum, ea este decisă să rămână mai departe la Cluj şi cu antrenoarea Carmen Amariei să crească în valoare, pentru că ea este o jucătoare tânără şi încă mai are de studiat", a mai spus Ovidiu Vasu.

Pe lângă medalia de aur cucerită la Campionatul Mondial din Macedonia, Cristina Laslo a fost declarată şi cel mai bun "centru" al turneului. Aceste performanţe au propulsat-o pe handbalistă pe locul doi în Top 10 al celor mai buni sportivi ai anului la CS Universitatea.